Bedrijfsnieuws

Nieuws

Water is niet alleen een basiselement van onze aarde maar ook een belangrijk middel in onze branche. Daarom hebben we deze Rondom Rensa gewijd aan het thema watermanagement.

De woninginstallatie vormt de laatste stap in het transport van drinkwater van bron tot kraan. Zowel de temperatuur als de doorstroming zijn van invloed op de waterkwaliteit en dan in het bijzonder op de groei van micro-organismen. Om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker over veilig drinkwater beschikt, is de juiste kennis en keuze van producten essentieel. Rensa ondersteunt je hier graag in.

Ook voor een optimaal rendement uit de cv-installatie is een goede kwaliteit van het systeemwater een belangrijke voorwaarde. Rensa ontzorgt je met kennis en de juiste producten om roestvorming te voorkomen. Dit levert niet alleen een beter gebruikersrendement op voor de klant, maar ook een betere winstmarge op de installatie van het systeem.

Genoeg redenen om de waterkwaliteit in de woninginstallatie voor jouw klanten optimaal te waarborgen. In deze Rondom Rensa vind je informatie, tips en producten om je hierbij te helpen. Wees wijs met water en doe er je voordeel mee!

Bekijk hier deze Rondom Rensa met als thema Watermanagement.
  • Rondom Rensa; thema Watermanagement
Geplaatst in: Bedrijfsnieuws
Acties: E-mail | Permalink |

Omdat het resultaat telt.