Bedrijfsnieuws

Nieuws

Verrassingen tijdens de feestdagen zijn (vaak) heel leuk, maar niet als het om orderstop- en levertijden van jouw bestelling gaat! Daarom brengen we je graag op de hoogte over onze aangepaste dienstverlening rond kerst en oud & nieuw.

Openingstijden en orderstop

Onze kantoren en servicebalies zijn op 24 en 31 december geopend tot 13.00 uur. Op deze dagen is de orderstop om 12.00 uur. Eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn onze verkoopkantoren en servicebalies gesloten. Bekijk hieronder een volledig overzicht van de orderstop en levering.

Calamiteitendienst
Buiten de openingstijden tijdens weekdagen en buiten de beschikbaarheid van de Weekendservicedienst, kun je in geval van nood de Calamiteitendienst bellen, via telefoonnummer 0900 638 73 67. Ook op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is de Calamiteitendienst beschikbaar. 

Niet voor een dichte deur
Wij willen je vragen ons te melden indien het bedrijf naast de officiële feestdagen gesloten is, zodat wij onze levering hierop kunnen aanpassen. Als je elektronisch bestelt, kun je zelf de gewenste leverdatum aanpassen bij het plaatsen van de bestelling. Zo voorkomen we dat onze chauffeurs voor een dichte deur komen te staan. Bij voorbaat onze dank.

 

  • Zo zorg je dat jouw bestellingen rond de feestdagen op tijd zijn
Geplaatst in: Bedrijfsnieuws
Acties: E-mail | Permalink |

Omdat het resultaat telt.