Lijkt het je gaaf om als C#.NET Developer met je scrum team te sparren over de beste manier om Microsoft-technologie in te zetten voor onze klanten? Voor onze afdeling E-ICT te Doetinchem zijn wij op zoek naar een:

 

Junior Software Developer

Fulltime (40 uur per week)

 

Over de functie

Samen met jouw scrumteam werk je aan de complete ontwikkeling van webapplicaties voor onze klanten en bouw je nieuwe functionaliteiten in bestaande applicaties. Je maakt daarbij gebruik van de nieuwste technieken waaronder o.a. Azure, Angular,.Net core, MS-SQL server en de elastic search stack. Kennis en ervaring met deze technieken is geen vereiste maar wel een hele grote pré. Daar waar nodig word je gecoacht door meer ervaren collega’s.

In deze functie zal jij met jouw gedrevenheid, leergierigheid en ervaring direct van waarde zijn. Bij goed functioneren liggen de doorgroeimogelijkheden voor het oprapen!

 

Jouw collega’s

Je komt terecht in een team van 10 software engineers en 2 testers. In het team heb je veel vrijheid en zeggenschap, jouw stem wordt echt gehoord. Er is een goede werksfeer, waarbij open, transparant en vrolijk kenmerken zijn die bij deze groep passen. 

 

Wie wij zijn?

Rensa Family is een groep van technische groothandels. Saai? Integendeel! Rensa heeft echt iets te bieden. Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan.

 

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Jij krijgt een kick van nieuwe technologie, je werkt het liefste met het nieuwste van het nieuwste en je hebt van je hobby je werk gemaakt. Voor deze hobby zet je graag twee stappen extra. Jij staat vooraan als het gaat om nieuwe technieken leren en deelt ook graag je kennis met anderen. Je krijgt energie van het bouwen van mooie dingen zoals web- en mobiele toepassingen in C# en je hebt hier al coole dingen mee gedaan tijdens je studie of werk.

 

Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde bachelor- of masteropleiding, richting informatica;
 • Heb je al leuke dingen hebt gedaan met onder andere MVC, web services, HTML5, CSS3, Angular, JavaScript (TypeScript)  en responsive en adaptive development;
 • Vind je Microsoft-technologie fijn om mee te werken en zie je web technologie als een uitdaging;
 • Werk je graag samen in een team van specialisten;
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

 

Wij bieden:
Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder: 

 • Je krijgt volop de gelegenheid om bijvoorbeeld via trainingen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
 • De mogelijkheid om te werken aan innovatieve oplossingen;
 • 28 vakantiedagen + 12 verlofdagen;
 • Deelname aan een target- en winstregeling;
 • Goede pensioenregeling, waarbij Rensa 2/3e van de premie betaalt;
 • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen;
 • Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden
 • Personeelskorting op het gehele assortiment;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Een gezellige en actieve personeelsvereniging.

 

Klaar voor de kickstart van jouw carrière?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensafamily.company of solliciteer direct online. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons nader bericht.

   

Inhoudelijke vragen over de vacature? Marco van der Linden, Teamleider e-ICT, beantwoordt met plezier je vragen. Bel Marco via 0314-350520 of stuur een email mvanderlinden@rensafamily.company

 

Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie op www.werkenbijrensa.nl. Na het eerste gesprek is er een mogelijkheid om even de sfeer te proeven door een ochtend of middag mee te lopen met een Software Engineer.

 
 

Medewerker aan het woord

 

Patrick Man, Software Developer

Ik ben 2 jaar geleden begonnen bij Rensa als stagiair en ik heb toen een leuke afstudeeropdracht mogen maken. Niet heb ik alleen mijn afstudeeropdracht voltooid, ook heb ik in deze periode de leuke sfeer binnen Rensa mogen proeven. Deze periode als stagiair is mij erg goed bevallen! Dit is ook mede de reden geweest dat ik na mijn afstuderen vast bij Rensa ben gaan werken.

Naast de sfeer, vind ik het fijn dat je zelfstandig kunt werken en ondersteuning krijgt als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Het ontwikkelen van jezelf kan op verschillende gebieden, zo heb ik mij o.a. verdiept in nieuwe technologieën, project management methodes en op het gebied van taal. Op de afdeling waar ik werkzaam ben, zijn er veel verschillende projecten. Dit zorgt voor veel variatie in de werkzaamheden, hierdoor is geen dag hetzelfde. Ondertussen werk ik alweer 2 jaar met veel plezier bij Rensa en hoop ik nog veel mooie dingen te mogen bouwen als softwareontwikkelaar.

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.