Zie jij kansen in nieuwe technieken en technologieën en weetje deze daadkrachtig te vertalen naar innovatieve software? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

 

Voor onze afdeling E-ICT te Doetinchem zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

 

Medior Software Engineer

Fulltime (40 uur per week)

 

Over de functie

Als Software Engineer ben je met jouw scrumteam van A tot Z betrokken bij het (door)ontwikkelen van de software. Naast het ontwikkelen en testen van de software geef je ook passend advies aan onze klanten.   Je maakt daarbij gebruik van de nieuwste technieken waaronder o.a. Azure, Angular,.Net core, MS-SQL server en de elastic search stack. Om je kennis up-to-date te houden verdiep je je regelmatig in nieuwe ontwikkelingen omtrent je vakgebied en probeer je deze effectief te vertalen naar mogelijkheden voor ons bedrijf. Jij als medior bent gedreven om dagelijks de mooiste ontwikkelingen te realiseren en neemt ook een stuk begeleiding van de junior developers op je. Kortom, een veelzijdige functie waarin je veel uitdaging en verantwoordelijkheid kunt verwachten.

Jouw collega’s

Je komt terecht in een team van 10 software engineers en 2 testers. D.m.v. de Scrum werkmethodiek word ervoor gezorgd dat je de mooiste projecten om de juiste manier weet af te werken met fantastisch eindresultaat. Er is een goede werksfeer, waarbij open, transparant en vrolijk kenmerken zijn die bij deze groep passen. 

Wie wij zijn?

Rensa Family is een groep van technische groothandels. Saai? Integendeel! Rensa heeft echt iets te bieden. Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan.

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Je bent een vrolijke en oplossingsgerichte Software ontwikkelaar die graag projectmatig werkt. Je hebt de ambitie om te willen leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Blijven innoveren en verbeteren past bij jou. Daarnaast beschik je over:  

 • Tenminste een afgeronde HBO opleiding richting Informatica, Computer Science of iets vergelijksbaars;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met C#.NET programmeren
 • Ervaring met MS SQL Server
 • Communicatief vaardig
 • Pré: Ervaring met .NET CORE/Angular/Microsoft Azure
 •  Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wij bieden:
Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:  

 • Je krijgt volop de gelegenheid om bijvoorbeeld via trainingen op de hoogte te blijven van de
  nieuwste ontwikkelingen.
 • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
 • De mogelijkheid om te werken aan innovatieve oplossingen;
 • 28 vakantiedagen + 12 verlofdagen;
 • Deelname aan een target- en winstregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Goede pensioenregeling, waarbij Rensa 2/3e van de premie betaalt;
 • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen;
 • Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden;
 • Personeelskorting op het gehele assortiment;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Een gezellige en actieve personeelsvereniging.

Zin in een carrièremove?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensafamily.company of solliciteer direct online. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons nader bericht.

   

Inhoudelijke vragen over de vacature? Marco van der Linden, Teamleider E-ICT, beantwoordt met plezier je vragen. Bel Marco via 0314-350520 of stuur een email mvanderlinden@rensafamily.company

 

Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie op www.werkenbijrensa.nl. Na het eerste gesprek is er een mogelijkheid om even de sfeer te proeven door een ochtend of middag mee te lopen met een van de twee scrumteams.

 

 

 

Medewerker aan het woord

 

Patrick Man, Software Developer

Ik ben 2 jaar geleden begonnen bij Rensa als stagiair en ik heb toen een leuke afstudeeropdracht mogen maken. Niet heb ik alleen mijn afstudeeropdracht voltooid, ook heb ik in deze periode de leuke sfeer binnen Rensa mogen proeven. Deze periode als stagiair is mij erg goed bevallen! Dit is ook mede de reden geweest dat ik na mijn afstuderen vast bij Rensa ben gaan werken.

Naast de sfeer, vind ik het fijn dat je zelfstandig kunt werken en ondersteuning krijgt als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Het ontwikkelen van jezelf kan op verschillende gebieden, zo heb ik mij o.a. verdiept in nieuwe technologieën, project management methodes en op het gebied van taal. Op de afdeling waar ik werkzaam ben, zijn er veel verschillende projecten. Dit zorgt voor veel variatie in de werkzaamheden, hierdoor is geen dag hetzelfde. Ondertussen werk ik alweer 2 jaar met veel plezier bij Rensa en hoop ik nog veel mooie dingen te mogen bouwen als softwareontwikkelaar.

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.