Ben jij op zoek is naar een afwisselende functie waarin jouw logistiek inzicht het verschil kan maken? Voor onze afdeling Kleingoed in Didam zijn wij op zoek naar een communicatief sterke en enthousiaste:

 

Senior Magazijnmedewerker

 (fulltime - 40 uur per week- tweeploegendienst)

 

Wat ga je doen?

Als Senior Magazijnmedewerker ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en inslag van onze goederen en voor het correct verzamelen en verzend gereed maken hiervan. Naast deze werkzaamheden ondersteun en vervang je de Procesbegeleider bij afwezigheid. Je kent de processen en bijbehorende werkzaamheden van A tot Z. Je bent een vraagbaak bij vragen en problemen van collega magazijnmedewerkers. Je signaleert en corrigeert afwijkingen in de dagelijkse werkzaamheden. Tevens ben je in staat om collega’s te instrueren en te coachen, bijvoorbeeld op het gebied van veilig en gezond werken. Je gaat werken in een tweeploegendienst te weten de dagdienst van 08.15 uur tot 17.15 uur en de late dienst van 13.00 uur tot 22.00 uur.  

 

Logistiek is het kloppend hart van onze organisatie. Volledig, tijdig en juist leveren zien we als essentieel en noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de hoge mate van dienstverlening aan onze klanten. De eisen die gesteld worden aan de leveringsbetrouwbaarheid zijn zeer hoog, omdat de klanten (installatiebedrijven) de geleverde materialen in veel gevallen de dag van levering direct willen verwerken. In  ons geautomatiseerde state of the art warehouse worden ‘pick to light’ en ‘goods to men’ technieken toegepast. Het magazijn is verregaand gemechaniseerd met rollenbanen, shuttles en robots. In de komende twee jaar zal een verdere uitbreiding plaatsvinden.

 

Hoe ziet het team er uit?   

      
Het team bestaat uit negentwintig magazijnmedewerkers, vijf senior magazijnmedewerkers, vijf procesbegeleiders, twee operators en twee teamleiders. Daarnaast werken er afhankelijk van de seizoensdrukte ook enkele uitzendkrachten. Het team wordt aangestuurd door het Hoofd Logistiek.

 

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die communicatief sterk is. Met jouw natuurlijke en positieve wijze van communiceren weet je vragen naar tevredenheid te beantwoorden. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Juist het continue bezig zijn op verschillende vlakken is wat jou juist aantrekt in deze functie.

 

Daarnaast beschik je over:

-       Minimaal MBO werk- en denkniveau;

-       Aantoonbare werkervaring in de logistiek;

-       Kennis van automatiseringssystemen en de vaardigheid met verschillende systemen te kunnen werken;

-       Uitstekende communicatieve vaardigheden;

-       Stressbestendigheid;

-       Je bent een enthousiaste, doortastende en energieke persoonlijkheid         

Wat hebben wij jou te bieden?


 Rensa heeft echt iets te bieden! Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan.

 

Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- Volop mogelijkheden om te leren en te groeien: ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
- Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;

- Bij wederzijdse tevredenheid volgt na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd;

- 25 vakantiedagen + 12 verlofdagen;

- Deelname aan een target- en winstregeling;

- Goede pensioenregeling, waarbij Rensa 2/3e van de premie betaalt;

- Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen;

- Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden;
- Personeelskorting op het gehele assortiment;
- Korting op verschillende verzekeringen;
- Een gezellige en actieve personeelsvereniging;

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensa.nl of solliciteer direct online. Binnen 2-3 weken ontvang je van ons nader bericht. 

 

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Berry Daams, Teamleider, 06 – 514 191 62.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Medewerker aan het woord

 

Martijn Nieuwenhuis  Hoofd Fysieke Distributie Grootgoed

 

Het leukste aan mijn baan is de grote mate van vrijheid en daarmee het vertrouwen dat je ontvangt. Hierdoor ben je in staat je eigen kennis en kunde volledig in te zetten op jouw vakgebied en voel je daarmee ook maximaal verantwoordelijk voor jouw aandeel in de organisatie. Daarbij komt dat er weinig tot geen grenzen zijn aan ontwikkeling van je afdeling en jezelf. Daardoor zullen er altijd nieuwe uitdagingen zijn, die creëer je namelijk zelf.

 

Rensa is een Achterhoeks familiebedrijf, wat je dagelijks merkt in je werkomgeving. We houden van hard werken, zijn betrokken, nemen onze verantwoordelijkheid, willen maximale kwaliteit bieden en zijn altijd op zoek naar beter! We zijn trots op hetgeen we presteren, maar genieten nog meer van het elke dag 1 stapje beter doen dan gisteren. Dat is waarom ik me hier prima op mijn plek voel!

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.