Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een afwisselende en dynamische functie waarin jouw oplossingsgerichtheid het verschil kan maken? Voor onze afdeling Voorraadbeheer in Didam zijn wij op zoek naar een communicatief sterke en enthousiaste:

 

Supply Chain Planner

(fulltime - 40 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner heb je één doel: zorgen voor maximale productbeschikbaarheid tegen zo laag mogelijke voorraad- en ketenkosten. Je houdt de voorraadniveaus van duizenden producten in de gaten en op basis van een besteladvies, verkoopinformatie en je eigen kennis en ervaring plaats je dagelijks inkooporders bij leveranciers in binnen- en buitenland, zodat de beschikbaarheid altijd optimaal is.

Je acteert daarbij in de driehoek Commercie, Logistiek en Categorie Management. Je zorgt ervoor dat producten op tijd binnen zijn en de informatie over levering klopt. Je bent altijd op zoek naar procesverbeteringen en komt met verbetervoorstellen, om zo het resultaat van jouw team te vergroten.

Een hele mooie uitdaging dus!

 

Hoe ziet de afdeling eruit?

De afdeling Voorraadbeheer bestaat, inclusief de leidinggevende, uit 11 medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor de logistieke operationele inkoop van producten op het gebied van verwarming & ventilatie, sanitair en koeling. Wij zijn een hecht team met een gezamenlijke passie voor ons vakgebied. We zijn binnen onze organisatie bekend om onze sterke service gerichte instelling. Daar waar we voorheen wat meer op de achtergrond actief waren, profileren wij ons nu steeds meer binnen de organisatie door pro-actief overleg te initiëren met afdelingen als Fysieke Distributie en Commercie om zo samen te komen tot het beste resultaat voor Rensa.

 

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Wij zijn op zoek naar een gedreven, daadkrachtige en klantgerichte collega die communicatief erg sterk is. Met jouw natuurlijke communicatieve flair weet je ieder (telefoon) gesprek met verkoop of onze leveranciers op een prettige en succesvolle manier af te ronden. Je vindt het leuk om samen met jouw collega’s processen te optimaliseren en daarmee afdeling naar een nog hoger niveau te tillen. Goede organisatorische kwaliteiten en een goed cijfermatig- en analytisch vermogen zijn voor deze functie een must.

 

Daarnaast beschik je over:

-        HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting logistiek;

-        Analytisch sterk;

-        Sterk servicegerichte instelling;

-        Uitstekende contactuele vaardigheden;

-        Ervaring met Excel en Access;

-        Beheersing van de Engelse en Duitse taal;

-        Enige jaren relevante werkervaring is een pre;

-        Trefwoorden: enthousiast, stressbestendig, oplossingsgericht, collegiaal, pro-actief, accuraat en kwaliteitsbewust.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Rensa heeft echt iets te bieden! Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan, maar ook in onze uitgebreide dienstenportfolio.

 

Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- Volop mogelijkheden om te leren en te groeien: ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
- Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;

- Bij wederzijdse tevredenheid volgt na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd;

- 28 vakantiedagen + 12 verlofdagen;

- Deelname aan een target- en winstregeling;

- Goede pensioenregeling, waarbij Rensa 2/3e van de premie betaalt;

- Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen;

- Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden
- Personeelskorting op het gehele assortiment;
- Korting op verschillende verzekeringen;
- Een gezellige en actieve personeelsvereniging;

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensa.nl of solliciteer direct online. Binnen 2-3 weken ontvang je van ons nader bericht. 

 

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danielle Cornelissen, Hoofd Voorraadbeheer, 06 - 514 27 908 of 0316 - 29 29 34.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerker aan het woord

 

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.