Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie in een professionele organisatie? Voor onze afdeling Techniek in Doetinchem zijn wij op zoek naar een:

 

Technisch Adviseur (W-calculator)

Fulltime (40 uur per week)

 

 

De afdeling:
De afdeling Techniek bestaat uit een team van 15 collega’s en brengt technische adviezen en offertes uit voor o.a. utiliteitsprojecten. Het uitgebreide werkgebied bestrijkt het complete scala van verwarming, koeling en ventilatie. Dit varieert o.a. van warmtepompen tot cascadesystemen en van kleine WTW-systemen tot luchtbehandelingskasten. Naast de externe klant, ondersteunt de afdeling met haar technische kennis ook de interne klant; de verkoopkantoren.

De functie:
Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten en projecten. Je geeft technisch advies en maakt offertes voor installateurs. Dit gebeurt door middel van het beantwoorden van telefonische vragen, het uitwerken van technische offertes, het maken van installatie-ontwerpen, het opstellen van principeschema’s en het bieden van totaaloplossingen. Daarbij maakt de afdeling o.a. gebruik van Stabiplan (voor AutoCAD en Revit), Vabi Elements + UO, Uniec (EPC) en Compano (offerte software). Je hebt intensief contact met collega’s, zoals engineers en accountmanagers, als ook met klanten en leveranciers.

Naast de brede kennis van verwarming, ventilatie en koeling ben je ook een productspecialist voor één specifiek productenpakket binnen de afdeling. Het is jouw taak om de kennis voor dit productenpakket op peil te houden, over te brengen binnen het team en je onderhoudt de bijbehorende recepten. Met deze werkwijze is Rensa Techniek continue op de hoogte van de laatste technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?
Je hebt technisch én commercieel inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Je bent een enthousiaste teamspeler, gedreven en je bent klantgericht. Het is een pré als je als calculator/werkvoorbereider of projectleider bij een installateur hebt gewerkt.

Wat verwachten we van jou?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau (minimaal MIT);
  • Bij ontbreken MIT bereidheid tot behalen van de benodigde diploma’s.

Wat bieden wij jou?
Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder: 

  • Volop mogelijkheden om te leren en te groeien, ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
  • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
  • 25 vakantiedagen + 12 verlofdagen op basis van fulltime werken;
  • Goede pensioenregeling, waarbij wij 2/3 van de premie betalen;
  • Personeelskorting op het gehele assortiment;
  • Korting op verschillende verzekeringen;
  • Een actieve en gezellige personeelsvereniging.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Belangstelling:
Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensa.nl of solliciteer direct online. Binnen 2-3 weken ontvang je van ons nader bericht. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Matthias Stukker, Manager Techniek 06 - 533 62 038.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker aan het woord

Daniel Dieguez Vergunst  Vertegenwoordiger Rayon Breda

 

Het leuke aan mijn functie vind ik de afwisseling en de vrijheid die ik krijg. Ik beheer mijn eigen agenda en vul zelf mijn dagen in. Zo zit ik de ene keer aan tafel met de directeur van een groot bedrijf en de andere keer met een projectleider of een kleine zelfstandige. Die variatie maakt het voor mij erg uitdagend.

 

Daarnaast is het mooie aan Rensa dat het een familiebedrijf is. Het maakt niet uit waar je komt binnen de organisatie, er wordt altijd even tijd voor je gemaakt. Dat warme en sociale karakter van Rensa is naar mijn idee uniek en zorgt ervoor dat ik hier alweer negen jaar werkzaam ben!

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.