Heb jij interesse om aan de slag te gaan als Logistiek Medewerker in één van onze magazijnen? Rensa groeit en regelmatig verwelkomen we nieuwe medewerkers in de logistiek!

 

Vacatures Magazijnmedewerker

 

 

Als Logistiek Medewerker bij Rensa is geen dag hetzelfde. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het laden, lossen en correct verwerken van inkomende goederen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de uitgaande goederen voor de klanten.

Bij Rensa hebben we moderne en geautomatiseerde magazijnen. Wanneer je bij ons werkt, leren we je kennismaken met ons hele logistieke proces. Er is een goede werksfeer, waar ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Je doet op een werkdag veel verschillende werkzaamheden, veel afwisseling dus! Veilig werken staat voorop. Je zult dan ook diverse trainingen volgen en certificaten behalen. Je werkt met scanners, maar ook met een stapelaar, heftruck, reachtruck en hoogbouwtruck. Vind je het prettig om in teamverband iedere dag een betere prestatie neer te zetten? Zie je het werk liggen en kijk je met een frisse blik naar je werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

De werving van kandidaten voor deze vacatures ligt in handen van Adecco en Randstad. Pas je bij ons? Dan heb je in no time een contract bij Rensa op zak.

Wil je solliciteren via Adecco? Klik dan op onderstaande link:
https://www.adecco.nl/vacature/magazijnmedewerker-doetinchem-transport-en-logistiek?ID=M-000012828

Wil je solliciteren via Randstad? Klik dan op onderstaande link:
https://www.randstad.nl/vacatures/67906/logistiek-medewerker---kans-op-vaste-baan?position=1&filter=nee

Wil je alvast een beeld krijgen hoe het er in onze magazijn aan toe gaat? Of ben je benieuwd wie Rensa is en wat we nog meer doen? Kijk dan op:
https://www.youtube.com/user/RensaTV

Medewerker aan het woord

Jochem Admiraal  Magazijnmedewerker

 

Ik ben Jochem Admiraal en ik ben 24 jaar en werk bij Grootgoed in Doetinchem. Ik ben als BBL-leerling op 1 september 2016 begonnen bij Rensa toen ik nog de opleiding Logistiek Teamleider volgde bij het Graafschapcollege in Doetinchem. Die opleiding heb ik in februari 2017 behaald. Ik ben direct doorgegaan met de opleiding Logistiek Supervisor die ik nu in februari 2018 ook heb behaald.

Ik heb een erg fijne begeleiding gehad bij mijn stage opdrachten die ik moest maken op het leerbedrijf. Mijn stagebegeleider binnen Rensa was Sander Weijermars die mij erg goed heeft begeleid bij mijn opdrachten. Elke collega binnen Rensa waarvan ik informatie of andere hulp nodig had heeft mij heel goed geholpen.

Ik heb even kunnen mee kijken/werken bij de service afdeling van Rensa, een heel interessant gesprek mogen bijwonen tussen Martijn Nieuwenhuis en Randstad, een werkoverleg mogen organiseren en houden en een verbetervoorstel gedaan en dit voorstel ook kunnen uitwerken. Ik heb in deze anderhalf jaar erg veel geleerd binnen Rensa en het erg naar mijn zin. Door de wederzijdse tevredenheid ben ik vanaf 1 maart 2018 zelfs voor onbepaalde tijd in dienst getreden waar ik erg blij mee en trots op ben!

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.