Haal jij je uitdaging uit het onderhouden en uitbouwen van relaties? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een professionele organisatie? Heb jij een commerciële drive en word je gedreven door techniek en logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons verkoopkantoor in Moordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

 

Vertegenwoordiger / Accountmanager

Fulltime (40 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als vertegenwoordiger onderhoud je goede contacten met de klanten uit jouw regio en ben je altijd op zoek naar nieuwe relaties. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de binnendienst en bent verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw rayon. Daarbij rapporteer je aan de vestigingsdirecteur.

 

Je belangrijkste taken zijn het meedenken in de processen van je klanten en hierop afstemmen van de technische en logistieke diensten van Rensa zodat dit leidt tot een win win situatie. Daarbij vertegenwoordig je het mooie en uitgebreide assortiment van Rensa. Als professionele partner weet je klanten te binden, de samenwerking te intensiveren en het omzetaandeel te vergroten.

Hoe ziet het team er uit?

Rensa Moordrecht bestaat uit een verkoopkantoor in Moordrecht met afhaalbalies in Moordrecht, Nieuwegein, Ridderkerk en Den Haag. Het ervaren team bestaat uit 19 personen (Vestigingsdirecteur, Commercieel Medewerkers Binnendienst, Vertegenwoordigers, Assistenten en Baliemedewerkers).

Kenmerkend voor het team is energiek, innovatief en een open manier van communicatie waarbij de passie voor het vak en respect voor elkaar hoog op de agenda staan.

 

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in het werkveld van de installateur en je speelt in op de ontwikkelingen/projecten in de markt. De combinatie van je commerciële en adviserende kwaliteiten maken je tot een daadkrachtige en deskundige gesprekspartner. Je beschikt over een gezonde dosis humor en een enorme drive om samen met team Moordrecht het marktaandeel van Rensa verder te vergroten.

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau ;
 • Je bent in het bezit van commercieel DNA en het is een pré als je aantoonbare ervaring hebt in de  buitendienst, bij voorkeur in de installatiebranche;
 • Uitstekende contactuele vaardigheden, uitstraling en overtuigingskracht;
 • Strategische en tactvolle relatiebouwer;
 • Vindingrijkheid en originaliteit ten aanzien van de kansen die de markt biedt;
 • Trefwoorden: pro actief, discipline, enthousiast, energiek, doortastend en resultaatgericht; 
 • Je bent woonachtig in de regio.

Wat hebben wij jou te bieden?

Rensa heeft echt iets te bieden! Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan.

Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Volop mogelijkheden om te leren en te groeien, ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
 • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
 • Een auto van de zaak, laptop, telefoon en verschillende onkostenvergoedingen;
 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling waarbij Rensa 2/3 van de premie betaalt;
 • Personeelskorting op het gehele assortiment;
 • Vergoeding van de nominale premie bij deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en vergoeding van het eigen risico dat verbruikt is;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Een gezellige en actieve personeelsvereniging.

Kortom: een afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving met volop kansen voor iemand die deze weet te benutten.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Belangstelling:
Stuur je sollicitatie naar vacatures@rensa.nl of solliciteer direct online. Binnen 2-3 weken ontvang je van ons nader bericht. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Marc Greve, Vestigingsdirecteur Moordrecht, telefoon 06 - 22660346.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerker aan het woord

Daniel Dieguez Vergunst  Vertegenwoordiger Rayon Breda

 

Het leuke aan mijn functie vind ik de afwisseling en de vrijheid die ik krijg. Ik beheer mijn eigen agenda en vul zelf mijn dagen in. Zo zit ik de ene keer aan tafel met de directeur van een groot bedrijf en de andere keer met een projectleider of een kleine zelfstandige. Die variatie maakt het voor mij erg uitdagend.

 

Daarnaast is het mooie aan Rensa dat het een familiebedrijf is. Het maakt niet uit waar je komt binnen de organisatie, er wordt altijd even tijd voor je gemaakt. Dat warme en sociale karakter van Rensa is naar mijn idee uniek en zorgt ervoor dat ik hier alweer negen jaar werkzaam ben!

Werken bij Rensa

wddd

Omdat het resultaat telt.