Spaarprogramma wordt vernieuwd per 1 oktober

We hebben goed nieuws! Rensa introduceert in het najaar ‘Rensa Rewards’, een nieuw en verbeterd spaarprogramma voor installateurs. Met Rensa Rewards spaar je voor mooie cadeaus, donaties aan goede doelen of een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 
De introductie van het nieuwe én uitgebreide spaarprogramma betekent ook het einde van ons huidige spaarprogramma Rendemunten per 1 juli 2019. Het spaarsaldo kan tot 1 augustus 2019 worden ingewisseld voor een cadeau in de speciale cadeaushop.  Mocht het spaarsaldo minder zijn dan 150 Rendemunten, dan kunnen we helaas geen cadeau aanbieden. Spaarsaldo's onder de 150 Rendemunten worden gedoneerd aan stichting Warmte voor de Kinderen.

Inzage spaarsaldo en toegang cadeaushop

Let op! Om het aantal punten te kunnen bekijken, heb je toegang nodig tot Rensanet. Geen account of wachtwoord kwijt? Stuur dan een mail naar rensanet@rensa.nl met daarin vermelding van het klantnummer. De rechten voor inzage in het Rendemuntsaldo en het bestellen van cadeaus worden automatisch toegekend aan een Rensa account met volgnummer 1. Nog geen toegang tot Rensanet of het wachtwoord kwijt? Stuur dan een e-mail naar rensanet@rensa.nl met vermelding van het klantnummer. 

Omdat het resultaat telt.