Kiezen voor Rensa wordt beloond!

Kiest u voor ons als gespecialiseerde groothandel in verwarming en ventilatie? Dan belonen wij uw aankopen met Rendemunten. Hiermee spaart u het hele jaar door voor prachtige cadeaus. Van iPad tot camera en van lekkere bad-en doucheproducten tot een barbecue of hogedrukreiniger. Voor elk wat wils dus!

Sparen gaat heel eenvoudig: bij diverse artikelen van Rensa ontvangt u automatisch Rendemunten. Uw Rendemuntsaldo wordt dagelijks geüpdate en kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bekijken op Rensanet*. Heeft u voldoende Rendemunten bij elkaar gespaard voor het cadeau van uw keuze? Dan wisselt u deze in via de speciale Rensa cadeaushop in.

Blijf op de hoogte van speciale acties

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over uw Rendemuntsaldo? Vergeet dan vooral niet om uw e-mailadres in de cadeaushop in te vullen! U ontvangt dan (bij puntenmutaties) de 1e dag van de maand een e-mailupdate van uw Rendemuntsaldo. Daarnaast blijft u op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen rond Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst.

* De rechten voor inzage in uw Rendemuntsaldo en het bestellen van cadeaus worden automatisch toegekend aan een Rensa account met volgnummer 1. Heeft u nog geen toegang tot Rensanet of bent u uw wachtwoord kwijt? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@rensa.nl met vermelding van uw debiteurnummer.

Automatisch sparen

Bij afname van een artikel van de deelnemende partners worden uw Rensa Rendemunten automatisch aan uw Rendemuntsaldo toegevoegd. Dit Rendemuntsaldo kunt u vinden in de cadeaushop. 

Klik hier voor een overzicht van de leveranciers die deelnemen aan het Rendemunten spaarprogramma. 

Omdat het resultaat telt.