Rensa trainingen

De Rensa trainingen zijn opgezet om u verder te helpen met kennis over nieuwe toepassingen en ontwikkelingen. Deze trainingen gaan over actuele onderwerpen zoals inspelen op de connected consument, veilig drinkwater, optimaal installeren verwarmingsinstallatie, waterzijdig inregelen en optimaliseren van collectieve installaties en een producttraining over Nefit / Nathan Warmtepompen. Deze worden in samenwerking met leveranciers opgezet. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Training

Trainingen
select
Locaties:
select
Trainingsoverzicht
Training: Een comfortabel warmtecomfort met lage watertemperaturen
Datum: donderdag 17 januari 2019 18:30-21:15
Locatie: Ridderkerk
Meer informatie...

Direct Inschrijven

Te bekijken webinars

Help, mijn klant wil een warmtepomp?!
Adviseren, ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van een warmtepompinstallatie. Ben jij er klaar voor? In dit webinar kan je een uur lang jouw kennis over warmtepomptechniek bijspijkeren.

Slim Servicen
Op het gebied van beheer en onderhoud van alle verwarmingstoestellen zijn volop nieuwe ontwikkelingen, die het onderhoud beter én effectiever maken. In dit webinar krijg je tips en tools om de inzet van monteurs effectiever te maken en het rendement van de installatie te verbeteren.

Klik hier om het webinar Slim Servicen terug te kijken.

Warmteterugwinning WTW
Ventilatie met mechanische toe-en afvoer met WTW (systeem D) wordt de nieuwe standaard in nieuwbouw. ​In dit webinar worden handvaten geboden voor berekening, ontwerp en uitvoering van ventilatiesystemen.

Klik hier om het webinar WTW terug te kijken.

Concentrisch
In dit webinar komt de praktische kant van de overstap van parallel naar concentrisch aan bod en bespreken we de ‘onterechte’ vooroordelen zoals veel te duur en lastig te monteren.

Klik hier om het webinar concentrisch terug te kijken.

Ventilatie
Specialisten van Rensa en Zehnder bespreken kansen en beperkingen van verschillende beschikbare ventilatiesystemen. Daarbij laten zij zien hoe je een gekozen systeem optimaal kunt laten presteren.

Klik hier om het webinar ventilatie terug te kijken.

 

Omdat het resultaat telt.