Rensa trainingen

De Rensa trainingen zijn opgezet om u verder te helpen met kennis over nieuwe toepassingen en ontwikkelingen. Deze trainingen gaan over actuele onderwerpen zoals inspelen op de connected consument, veilig drinkwater, optimaal installeren verwarmingsinstallatie, waterzijdig inregelen en optimaliseren van collectieve installaties en een producttraining over Nefit EnviLine Warmtepompen. Deze worden in samenwerking met leveranciers opgezet. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Training

Trainingen
select
Locaties:
select
Trainingsoverzicht

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland.

Te bekijken webinars

Warmteterugwinning WTW
Ventilatie met mechanische toe-en afvoer met WTW (systeem D) wordt de nieuwe standaard in nieuwbouw. ​In dit webinar worden handvaten geboden voor berekening, ontwerp en uitvoering van ventilatiesystemen.

Klik hier om het webinar WTW terug te kijken.

Concentrisch
In dit webinar komt de praktische kant van de overstap van parallel naar concentrisch aan bod en bespreken we de ‘onterechte’ vooroordelen zoals veel te duur en lastig te monteren.

Klik hier om het webinar concentrisch terug te kijken.

Ventilatie
Specialisten van Rensa en Zehnder bespreken kansen en beperkingen van verschillende beschikbare ventilatiesystemen. Daarbij laten zij zien hoe je een gekozen systeem optimaal kunt laten presteren.

Klik hier om het webinar ventilatie terug te kijken.

Rookgasafvoer
Burgerhout en Rensa presenteren de laatste stand van zaken met betrekking tot regelgeving, trends en technische uitdagingen rondom rookgasafvoer.

Klik hier om het webinar rookgasafvoer terug te kijken.

Waterzijdig inregelen
In dit webinar gaan technisch specialisten van IMI en Rensa in op de noodzaak en technische uitvoering van het waterzijdig inregelen. De oplossingen komen ter sprake en er wordt een praktijkcase behandeld.

Klik hier om het webinar waterzijdig inregelen terug te kijken.

Warmtepompen
Hoe moet een warmtepomp worden aangesloten en ingeregeld? Aan welke zaken moet je denken bij het opstellen van een compleet installatieconcept bij nieuwbouw en renovatie? Drie deskundigen van Rensa en Vaillant praten u tijdens dit webinar volledig bij.

Klik hier om het webinar warmtepompen terug te kijken.

 

Omdat het resultaat telt.