Rensa trainingen

De Rensa trainingen zijn opgezet om u verder te helpen met kennis over nieuwe toepassingen en ontwikkelingen van duurzame systemen.  Deze trainingen worden in samenwerking met fabrikanten opgezet. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Training

Producttraining Nefit EnviLine Warmtepompen

donderdag 28 februari 2019 19:00-21:15

Locatie: Doetinchem

De Nefit EnviLine productrange biedt oplossingen voor het behalen van EPC-doelen, energiebesparing en verduurzaming. Met deze nieuwe generatie lucht/water warmtepompen van Nefit zijn maar liefst 48 verschillende productpakketten samen te stellen! Zo levert Rensa zowel Monoblock-, als Split varianten (3 tot 17 kW) die elk voor aanzienlijke energiebesparingen met een hoge COP (tot wel 4,9) kunnen zorgen.

Zelfs in strenge winters haalt deze warmtepomp voldoende verwarmingsenergie uit de buitenlucht en in de zomer zorgt het systeem voor aangename koeling. Zowel bivalent, in combinatie met een hr-ketel, als monovalent (All-electric).

Nieuwe kansen met duurzame systemen. De markt voor warmtepompen groeit snel. Met Nefit heeft u alles in huis om compleet duurzame nul-op-de-meter systemen samen te stellen! De productvoorlichter van Nefit vertelt u er alles over tijdens deze informatie avond.


Programma
19.00 – 19.15 uur Ontvangst met koffie en thee
19.15 – 20.15 uur Het Nefit EnviLine warmtepompprogramma
20.15 – 20.30 uur Korte pauze
20.30 – 21.15 uur EnviLine warmtepompsystemen plannen: Hoe pak je dat aan?

Locatie
28-02-2019: Rensa Verkoopkantoor Doetinchem, Nijverheidsweg 27 te Doetinchem

Er zijn nog 10 plek(ken) beschikbaar
  Het evenement is al gestart, het is niet mogelijk alsnog in te schrijven.

Te bekijken webinars

Help, mijn klant wil een warmtepomp?!
Adviseren, ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van een warmtepompinstallatie. Ben jij er klaar voor? In dit webinar kan je een uur lang jouw kennis over warmtepomptechniek bijspijkeren.

Slim Servicen
Op het gebied van beheer en onderhoud van alle verwarmingstoestellen zijn volop nieuwe ontwikkelingen, die het onderhoud beter én effectiever maken. In dit webinar krijg je tips en tools om de inzet van monteurs effectiever te maken en het rendement van de installatie te verbeteren.

Klik hier om het webinar Slim Servicen terug te kijken.

Warmteterugwinning WTW
Ventilatie met mechanische toe-en afvoer met WTW (systeem D) wordt de nieuwe standaard in nieuwbouw. ​In dit webinar worden handvaten geboden voor berekening, ontwerp en uitvoering van ventilatiesystemen.

Klik hier om het webinar WTW terug te kijken.

Concentrisch
In dit webinar komt de praktische kant van de overstap van parallel naar concentrisch aan bod en bespreken we de ‘onterechte’ vooroordelen zoals veel te duur en lastig te monteren.

Klik hier om het webinar concentrisch terug te kijken.

Ventilatie
Specialisten van Rensa en Zehnder bespreken kansen en beperkingen van verschillende beschikbare ventilatiesystemen. Daarbij laten zij zien hoe je een gekozen systeem optimaal kunt laten presteren.

Klik hier om het webinar ventilatie terug te kijken.

 

Omdat het resultaat telt.