Rensa trainingen

De Rensa trainingen zijn opgezet om u verder te helpen met kennis over nieuwe toepassingen en ontwikkelingen van duurzame systemen.  Deze trainingen worden in samenwerking met fabrikanten opgezet. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Training

Duurzame installaties / Warmtepompen

donderdag 21 maart 2019 18:30-21:15

Locatie: Nieuwegein

Warmtepompen spelen een cruciale rol in de verduurzamingsopgave die Nederland te wachten staat. De techniek is klaar om op grote schaal in nieuwbouw en bestaande woningbouw de klassieke cv-ketel te vervangen.

Nathan en Alpha Innotec geven een producttraining over grondgebonden- en luchtwaterwarmtepompen van alpha innotec en het afgiftesysteem van Uponor.

Zij zullen de de belangrijkste aandachtspunten benoemen zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de actuele mogelijkheden en toepassingen van warmtepompen.

Hebben wij je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan naar de trainingsavond en laat je bijpraten.


Programma
18.30 – 19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.00 – 20.00 uur Commerciële training
20.00 – 20.15 uur Korte pauze
20.15 – 21.15 uur Technische training

Locatie
21 maart 2019: Rensa Servicebalie Nieuwegein, Ravenswade 88 te Nieuwegein

Er zijn nog 8 plek(ken) beschikbaar

voordat evenement begint

Te bekijken webinars

Help, mijn klant wil een warmtepomp?!
Adviseren, ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van een warmtepompinstallatie. Ben jij er klaar voor? In dit webinar kan je een uur lang jouw kennis over warmtepomptechniek bijspijkeren.

Slim Servicen
Op het gebied van beheer en onderhoud van alle verwarmingstoestellen zijn volop nieuwe ontwikkelingen, die het onderhoud beter én effectiever maken. In dit webinar krijg je tips en tools om de inzet van monteurs effectiever te maken en het rendement van de installatie te verbeteren.

Klik hier om het webinar Slim Servicen terug te kijken.

Warmteterugwinning WTW
Ventilatie met mechanische toe-en afvoer met WTW (systeem D) wordt de nieuwe standaard in nieuwbouw. ​In dit webinar worden handvaten geboden voor berekening, ontwerp en uitvoering van ventilatiesystemen.

Klik hier om het webinar WTW terug te kijken.

Concentrisch
In dit webinar komt de praktische kant van de overstap van parallel naar concentrisch aan bod en bespreken we de ‘onterechte’ vooroordelen zoals veel te duur en lastig te monteren.

Klik hier om het webinar concentrisch terug te kijken.

Ventilatie
Specialisten van Rensa en Zehnder bespreken kansen en beperkingen van verschillende beschikbare ventilatiesystemen. Daarbij laten zij zien hoe je een gekozen systeem optimaal kunt laten presteren.

Klik hier om het webinar ventilatie terug te kijken.

 

Omdat het resultaat telt.