Je werk is wel het laatste waar je wakker van wilt liggen. Bij Rensa weten we dat als geen ander. Dus onder steunen we je op allerlei manieren om jouw werk makkelijker en leuker te maken. Ons team helpt je met kennis en advies, en natuurlijk met de beste producten voor verwarming & ventilatie. Hoe, waar en wanneer jij het nodig hebt.
Zodat jij je belofte aan je klant waar kunt maken en zorgeloos kunt slapen.

Nooit een koude douche


Service en dienstverlening draaien steeds meer om snelheid en flexibiliteit. Daarom is Rensa 24/7 bereikbaar. Doordat we een groot assortiment service-onderdelen op voorraad hebben, zijn deze direct voor je beschikbaar. En in geval van nood, ook op feestdagen, in het weekend en zelfs midden in de nacht. Zo sta je nooit met lege handen en jouw klant niet in de kou. En nu maar hopen dat je niet te vaak uit bed wordt gebeld...

Lekker uitgerust aan de slag


Met Rensa Nachtlevering is het mogelijk om goederen uit het complete assortiment ’s nachts te laten bezorgen. Terwijl jij slaapt zetten wij de bestelde artikelen in jouw magazijn of servicebus. Zo kun je jouw bedrijfsprocessen maximaal stroomlijnen; eind van de dag bestellen, ‘s nachts worden beleverd en de volgende ochtend gelijk aan het werk. Dat betekent, naast een minimalisatie van je voorraad en een zeer efficiënte inzet van je werkdag, misschien ook wel een half uurtje langer uitslapen. Je kunt de volgende ochtend dus helemaal uitgerust direct aan de slag!

“Iedere morgen weet elke monteur waar hij aan toe is; een strakke planning, minder telefoontjes,
minder voorraad en de monteur hoeft niet terug te komen om extra onderdelen op te halen op de zaak."

Pascal Funke - werkvoorbereider Breman woningbeheer


Altijd de juiste oplossing


Iedere leverancier heeft altijd wel een oplossing voor je, maar of dat in die specifieke situatie ook de juiste oplossing is? Soms kan het anders, vaak kan het beter. Als technische groothandel is Rensa hét adres voor deskundig en onafhankelijk advies. Onze technisch adviseurs en engineers bedenken graag de meest praktische, haalbare en betaalbare oplossing. Hiermee behaal je het hoogste rendement voor jezelf en jouw klant. En die wetenschap slaapt goed.

“Rensa heeft niet alleen een leverende, maar bovenal een technische rol gespeeld. We hebben hen ingeschakeld de technische ruimte te engineeren
en te adviseren bij de keuze van producten. Zij hebben het principeschema geoptimaliseerd en de juiste partijen bij elkaar gezocht.
Daarbij fungeerde Rensa als tussenpersoon tussen ons en de diverse leveranciers. Ook zijn ze bij de uitvoering betrokken gebleven.”

 

Michiel Klijnsma - werkvoorbereider Totaalinstallateur Lok

Geen uitdaging te groot


Hoe fijn is het niet om te weten dat alles op rolletjes loopt. Daarom ondersteunen we je op allerlei manieren om projecten tot een succes te maken. Ook op moeilijke bouwlocaties met knelpunten, eisen en restricties. Ons team helpt je met de beste logistieke oplossing voor een soepel lopend installatieproces. Geen uitloop op de planning, geen faalkosten en geen kopzorgen. Slaap lekker!

“Per dag voorzagen we één woning van alle E-, W- en S-installaties. Wij waren op zoek naar een leverancier die al het installatiemateriaal voor een woning in één keer kon leveren zodat onze mensen niet drie keer de bouwplaats af moesten om al het afzonderlijke materiaal op te halen. Rensa trad op als logistiek regisseur en leverde het verschillende materiaal elke ochtend netjes per pallet voor de betreffende woning zodat we meteen konden beginnen met installeren”     

Patrick Thal - logistiek engineer H.Ek Den Bosch

Wil jij ook zorgeloos slapen?

Bekijk diensten.rensa.nl en ontdek hoe Rensa je kan helpen aan een goede nachtrust!                    
SERVICEPARTNER VOOR INSTALLATEURS