Nieuws

Letterlijk alles in huis voor woningventilatie

Productnieuws

Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen, ventielen tot slimme vraagsturing. Duco heeft als ventilatiespecialist alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Rensa start met verkoop van Atlantic

Productnieuws

Vanaf heden verkoopt Rensa de producten van het merk Atlantic, een  gerenommeerd merk dat is gespecialiseerd in verwarmingssystemen, denk aan all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen en warmtepomp boilers. Atlantic combineert design en geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke oplossingen voor all-electric toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Bespaar elektriciteit met de ‘slimme’ METRO ECO boiler

Productnieuws

De METRO ECO boiler van Metro Therm is een elektrische boiler voor warmtapwater en beschikbaar in 3 modellen (60, 110 en 160 liter). De boilers zijn voorzien van een Smart Control regelaar die alleen de benodigde hoeveelheid tapwater verwarmt. En daarmee een flinke besparing op het elektriciteitsverbruik oplevert!

COOL-FIT van GF, de beste energiebesparende keuze bij bodemenergiesystemen

Productnieuws

Wil je een bodemenergiesysteem echt energiezuinig maken? Dan is het COOL-FIT leidingsysteem van GF de juiste oplossing. Dit voorgeïsoleerde leidingsysteem is snel en makkelijk te installeren, is robuust én bespaart veel energie. Hoe? Dat vertellen wij je graag!

Maak kennis met de verticale elektrische radiatoren Alto E en Alto Plan E

Productnieuws

Dankzij de lancering van de nieuwe elektrische radiatoren Alto E en Alto Plan E zet Henrad de nieuwe standaard voor deze innovatieve manier van flexibel en duurzaam verwarmen. Twee werelden komen samen in dit verhaal. Zo combineren we de razendsnelle opmars van elektrische radiatoren mset de uiterst populaire verticale radiatoren Alto en Alto Plan.

Op weg naar circulariteit: Jaga Oxygen2

Productnieuws

In lijn met kernwaarde “Respect Nature” staat Jaga nooit stil in de zoektocht naar efficiënter en duurzamer materiaalgebruik, bijvoorbeeld bij de Oxygen2 ventilatie-unit. Oxygen2 was al het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Er waren nog wel stappen te behalen richting circulariteit. Daarom heeft Jaga deze ventilatie-unit tegen het licht gehouden en geheel vernieuwd.

Rendementsverliezen warmtepomp voorkomen

Productnieuws
Tegenvallende rendementen van warmtepompen kunnen het gevolg zijn van verkeerde uitgangspunten, afwijkende temperaturen of ontwerp- condities. Vergelijkbaar met de traditionele CV- en koelinstallaties kunnen ook lucht en vuil in het systeem na verloop van tijd het rendement flink verlagen. Gelukkig zijn er bewezen effectieve oplossingen om dat soort verliezen te voorkomen.
 

Uponor brengt leidinginnovatie op de markt voor lokale verwarmingsnetwerken

Productnieuws

Dankzij het innovatieve en compacte isolatiemateriaal biedt het nieuwe voorgeïsoleerde leidingsysteem Ecoflex VIP uitstekende isolatieprestaties, een hoge flexibiliteit, een kleine buitendiameter en een duurzaam ontwerp dat de koolstofvoetafdruk aanzienlijk verkleint.

Uponor S-Press Plus: de nieuwe generatie koppelingen voor meerlagenleidingen

Productnieuws

Maak kennis met S-Press PLUS! Overal ter wereld vertrouwen gespecialiseerde vakmensen op Uponor. Met 25 jaar praktijkervaring en meer dan 500 miljoen geïnstalleerde koppelingen heeft Uponor nu de perskoppelingen voor meerlagenleidingen volledig opnieuw uitgevonden.

Stille kracht - alpha innotec alira LWAV+ lucht/water warmtepomp

Productnieuws

De alira LWAV/LWAV+ van alpha innotec is één van de stilste modulerende lucht/water warmtepompen op de markt. Deze duurzame oplossing, die bestaat uit een buiten- en een binnenunit (HSV9/HSV12), is ideaal voor vrijstaande huizen of grote twee onder-één-kap woningen.