Remeha

Remeha staat al meer dan 80 jaar voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van onder meer cv-ketels, zonlichtsystemen, thermostaten, warmtepompen, warmwater oplossingen en aanverwante techniek.
 

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst.

Optimaal comfort 

Bij Remeha doen ze er alles aan klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Want de innovatieve en energiezuinige ketels van Remeha verwarmen heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen. Zo wordt bijvoorbeeld de Amsterdam Arena verwarmd met ketels van Remeha.

Comfort is ook techniek waar we op kunnen vertrouwen. Een cv-ketel die zelf aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud. Een vakbekwame specialist die langskomt om onderhoud te verrichten wanneer het de klant uitkomt. En die razendsnel storingen of reparaties komt verhelpen als het nodig is. Ook dat comfort wil Remeha bieden.

Aandacht voor de natuur

Aandacht voor de natuur en de omgeving speelt een grote rol bij Remeha. Remeha is immers niet alleen verantwoordelijk voor werknemers en productie, maar ook voor de wereld om ons heen. Remeha probeert daarom alle bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk in te richten. Remeha behaalde verificatieverklaring CO2, niveau 2.