Nieuws

Duurzaam douchen heeft vele vormen

Redactioneel

Het aandeel tapwater in de energierekening is groot. Daarom is ook opwekking en opslag van warm water een belangrijke factor wanneer je een duurzaam installatie-ontwerp gaat adviseren. Waar moet je op letten?

Nieuwe editie magazine 'Rondom Rensa'

Binnenkort ligt de nieuwe editie van het magazine 'Rondom Rensa' weer bij onze klanten op de deurmat. In deze uitgave lees je het laatste (product)nieuws van en over fabrikanten, de ontwikkelingen in installatiewereld en natuurlijk alles rondom Rensa Verwarming & Ventilatie en zusterondernemingen van de Rensa Family.
 

Vaillant’s nieuwe regelaars sensoHOME en sensoCOMFORT: Stijlvol en slim geregeld

Productnieuws

De nieuwe senso-control range is ontworpen voor alle Vaillant eBUS-systemen vanaf 2006. De regelaars zijn verkrijgbaar in bedrade en draadloze versie. In deze serie is er een ruimtethermostaat (sensoHOME) en een systeemregelaar (sensoCOMFORT) beschikbaar. Voor bediening op afstand kan gebruik worden gemaakt van een gateway (sensoNET) en de sensoAPP.

Verlengde muurplaat voor Viega Smartpress

Productnieuws

Viega heeft het leveringsprogramma verder uitgebreid met een verlengde muurplaat voor het Viega Smartpress leidingsysteem. De nieuwe muurplaat vereenvoudigt niet alleen de afmontage van douche- en mengkranen maar zorgt ook voor een nettere afwerking met minder verbindingen in de muur. De muurplaat heeft aan de leidingzijde een persaansluiting met SC-Contur. De aansluiting voor de douche- of mengkraan is uitgevoerd in 16 mm x Rp ½.

Plug and heat met elektrische badkamerradiatoren

Productnieuws
Het gevoel dat je niet uit je relaxerend bad of douche wil komen omdat de badkamer te koud is... ook herkenbaar voor jou? Dankzij de elektrische radiatoren met blower van Henrad geniet je onmiddellijk op het gewenste moment van een aangename warmte. Met een turboboost zorgt de PTC Blower ervoor dat de warmte extra snel verspreidt. Een luxe die bijzonder vlug went!

Uponor Smatrix Pulse: Individueel temperatuur regelen per ruimte

Productnieuws

Wil je het bestaande vloerverwarmingssysteem optimaliseren? Of ben je van plan het voor de eerste keer te installeren? Maak kennis met Uponor Smatrix Pulse. Het nieuwe gebruiksvriendelijke systeem voor individuele ruimtetemperatuurregeling dat maximaal comfort biedt en eenvoudig te bedienen is via de Uponor Smatrix Pulse app.

Warmtepomp en PVT panelen: een kansrijke combinatie

Productnieuws

Wil je een water/water warmtepomp toepassen, maar is een verticale bodembron geen optie? Kijk dan het webinar Warmtepomp en PVT panelen: een kansrijke combinatie van NIBE en Triple Solar terug. In dit gratis webinar gaan NIBE en Triple Solar nader in op de voordelen en toepassingsmogelijkheden van dit relatief nieuwe bronsysteem voor water/water warmtepompen.

Snel en vakkundig stofarm inslijpen

Productnieuws

Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en kan zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw ondersteuning bieden bij het stofarm inslijpen van vloerverwarming. Stofarm inslijpen is toe te passen in verschillende systemen, zoals bij gebruik van cv-ketels, warmtepompinstallaties of hybride systemen. 

Bouw een dossier op en toon dat je kwaliteit levert met WKB SERVICES

Productnieuws

Lever jij kwaliteit? En … kan je dat aantonen? De Wkb (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) eist dat jij bouwt volgens het Bouwbesluit én installaties functioneren. Ubbink helpt je om dat waar te maken. Met WKB SERVICES bouw je een dossier op om de toets van de kwaliteitsborger te doorstaan.

Zehnder: Het klikt, het klopt. Gemaakt voor elkaar

Productnieuws

Soms zijn dingen of mensen gewoon gemaakt voor elkaar. Neem nou de luchtverdeelsystemen en ventilatie units van Zehnder; ze sluiten naadloos op elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Het is een perfecte match. Het klikt. Het klopt. Ontdek hoe je met Zehnder het uiterste uit het ventilatiesysteem haalt om een perfect en gezond binnenklimaat te creëren.