Nieuws

Kleine bestellingen nu ook in de regio’s Goes en Den Haag bezorgd met eigen vervoer!

Bedrijfsnieuws

Kleine bestellingen bij Rensa en Gévier worden nu ook in de regio’s Goes en Den Haag met eigen vervoer bezorgd!

Meld je nu aan voor het webinar 'Keep it cool, hoe koel je met ventilatielucht'!

Oververhitting van woningen in de zomermaanden ligt op de loer. Zomers worden heter en nieuwbouwwoningen zijn beter geïsoleerd: extra aandacht voor ventilatie en koeling zijn hard nodig. In dit gratis webinar nemen Rensa en Zehnder je mee in de technische mogelijkheden en aandachtspunten van het koelen met ventilatietechniek.

Nieuw in het assortiment: gereedschap van Rothenberger

Bedrijfsnieuws

Het kwalitatief hoogwaardige handgereedschap van het Duitse Rothenberger is per direct beschikbaar bij Rensa. Onder meer pijpsnijders, waterpomp- en buigtangen, schroevendraaiers, waterpassen en ontbramers zijn beschikbaar.

Zehnder's Climate Switch voor een aangename temperatuur, het hele jaar door

Productnieuws

Klaar voor de zomer? Met Climate Switch van Zehnder win je koelte terug in de zomer en warmte in de winter. Maak optimaal gebruik van je ventilatie-unit en creëer extra comfort met een van de duurzame koeloplossingen.

Bosch Tronic: Slim elektrisch alternatief voor geiser

Productnieuws

Nefit Bosch biedt sinds kort elektrische warmwatertoestellen die de conventionele open geisers kunnen vervangen. De Bosch Tronic toestellen zijn door de concurrerende prijsstelling uitstekend geschikt voor zowel voor particulieren als in projecten.

COOL-FIT, de oplossing voor duurzame koelapplicaties

Productnieuws

De wens naar duurzame koelsystemen wordt steeds groter. Opvallend is dat koelleidingsystemen vaak dezelfde terugkerende problemen vertonen: gecorrodeerde leidingen, beschadigde isolaties en lekkages. Juist hier biedt COOL-FIT de oplossing voor jou.

Zet vochtige lucht buitenspel met all-in-one-pakket DucoBox Silent RH en BD

Productnieuws

Er mag in het verleden dan wel al massaal verteld en geschreven zijn over de wijze waarop efficiënte ventilatie tot stand kan komen. Toch staan we het hele jaar door nog vaak te weinig stil bij de gezondheidseffecten die geen of een gebrekkige ventilatie teweeg kan brengen. 

Altijd de juiste thermostaat bij de juiste cv-ketel met deze tabel

Productnieuws

Altijd de goede aansluiting met de nieuwe Honeywell Home Aansluittabel. Welke Honeywell Home-thermostaat bij welke cv-ketel past, zie je in een oogopslag in praktische en vernieuwde aansluittabel van Honeywell Home.

Albrand introduceert: Constant Flow ventielen

Productnieuws

Albrand is een puur Nederlands kwaliteitsproduct en werkt continu aan de kwaliteit van haar producten. Daarom zijn de Messing CF en de Boxer CF verdelers nu voorzien van een nieuw type constant flow ventielen die ervoor zorgen dat ongeacht het drukverschil over de verdeler toch altijd de ingestelde debieten over de groepen worden gerealiseerd.

Burgerhout Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing, mét uniek inpandig inspectieluik

Productnieuws

De Delta-Discovery Air is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing om warmtepompen te plaatsen op een hellend dak. Uniek aan deze oplossing is de mogelijkheid om de jaarlijkse inspectie en klein onderhoud vanuit de woning uit te voeren middels een inspectieluik. De installateur hoeft het dak niet meer op.