Als installateur speel je een belangrijke rol in de energietransitie. Bij Rensa weten we dat als geen ander. Dus ondersteunen we je op alle mogelijke manieren om jouw duurzame woningbouwprojecten tot een succes te maken. Van berekening en selectie tot de complete materiaallijst met toebehoren. En natuurlijk met uitgekiende bouwplaatslogistiek. Zodat jij meteen efficiënt aan de slag kunt.

Meer weten? Neem contact op via warmtepompen@rensa.nl

Dit wil je écht weten over warmtepompen


Een warmtepompinstallatie selecteren, dat doe je niet even tussendoor… Diverse factoren in en om de woning zijn van invloed op de juiste opstelling. Hoe pak je die selectie aan? Om tot een goed werkende warmtepompinstallatie te komen hebben wij een handig stappenplan voor je opgesteld.

Webinar 'Ketelvervanging, wat is wijsheid?'
De cv-ketel is aan vervanging toe, wat doe je dan? Volledig aardgasloos, een tussenstap in de vorm van een hybride warmtepomp/ketel-combinatie, of gewoon één op één vervangen? In het gratis webinar op 25 juni helpen specialisten en ervaringsdeskundigen je bij deze overweging. Klik hier om je aan te melden.
Heb je de webinar Help, mijn klant wil een warmtepomp gemist? Ga dan naar www.bouwwebinar.nl. Deze webinar gaat in op de voorwaarden, de techniek, en de randzaken rondom warmtepomptechniek.

 

Begeleiding bij allereerste warmtepomp


Steeds meer klanten vragen naar duurzame alternatieven voor warmte opwekkers. Traditioneel Loodgietersbedrijf Ebbers durfde in 2016 met Rensa zijn allereerste warmtepompinstallatie aan.

Rensa hielp met de selectie en het ontwerp van de warmtepomp zodat het installatiebedrijf een goed werkende warmtepompinstallatie kon opleveren. Inmiddels draaien ze er bij Ebbers hun hand niet meer voor om. 

“Als kleine ondernemer moet je goed gebruik maken van de expertise van je toeleverancier. Onze warmtepompprojecten doen we sindsdien samen met de engineers en technisch specialisten van Rensa.”

Piet-Hein Ebbers - loodgietersbedrijf Ebbers

Nieuwbouw waar duurzaamheid en comfort vanaf spatten


Rensa Techniek adviseerde installateur Heating Partners voor de installatie van een villa aan de Vinkeveense plassen. Samen engineerden en bouwden zij een indrukwekkende woonhuisinstallatie, propvol domotica, waar duurzaamheid en comfort vanaf spatten.

 

Het installatiebedrijf vormde met de techneuten van Rensa, architect, constructeur en aannemer een bouwteam dat vanaf de eerste schetsen samen optrok. Uitgangspunt was een zo duurzaam mogelijke woning, met veel aandacht voor het binnenklimaat. Rensa dacht vanaf het eerste moment mee en maakte onder andere een warmteverliesberekening om de installatie perfect te kunnen dimensioneren.

Lees meer over deze indrukwekkende woonhuisinstallatie

”De intensieve samenwerking was van groot belang ook: alleen al in de breedplaatvloer van de verdieping, zit plafondkoeling voor de benedenetage, vloerverwarming voor boven, de balansventilatie en domotica verwerkt.“

Michel van Dam - Directeur installatiebedrijf Heating Partners

Dit is het assortiment warmtepompen van Rensa


Bij Rensa vind je altijd het meest complete assortiment warmtepompen. Zo zijn de nieuwste warmtepompen van ATAG, Vaillant, Rehema, DAIKIN, NIBE, Stiebel Eltron, Inventum, Nefit, AWB, alpha innotec en itho daalderop uit voorraad leverbaar. Ook is onlangs het assortiment uitgebreid met de warmtepompen van Panasonic.

Onze voorraad bestaat uit ruim 130 verschillende typen warmtepompen. Het grootste deel daarvan behoort tot de groep lucht-water warmtepompen (onder meer hybride warmtepompen en all-electric warmtepompen). Natuurlijk heeft Rensa ook water-water warmtepompen (brine-water warmtepompen) op voorraad.

Bovendien zijn bij Rensa alle warmtepomp onderdelen van de twaalf merken in het assortiment uit voorraad leverbaar.CONTACT

WARMTEPOMP NODIG? JE REGELT ‘T MET RENSA.

 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via warmtepompen@rensa.nl                    
SERVICEPARTNER VOOR INSTALLATEURS